Over ons

Alles wat we doen, doen we vanuit onze passie voor estethiek en vakmanschap. Een bril is pas een mooie bril als deze een echte match is tussen je uiterlijk én je persoonlijkheid. Daarom vinden we de persoonlijke band met onze klanten zo belangrijk. Alleen op deze manier geloven we er in je op de beste manier te kunnen helpen. Of het nou om een bril, armband, lenzen of een gaaf horloge gaat, jij staat centraal!
En precies die connectie is zo moeilijk via internet te maken. Wij kunnen wel van alles vertellen, maar we willen ook graag weten wie jij bent. Kom je langs? Zorgen wij dat er een lekkere bak koffie of thee voor je klaar staat.
En als je dan toch stiekem al wat meer van ons wil weten kan je ons volgen op facebook of instagram.
Wij zijn:

Leo Winters

Leo is de 3e generatie Winters. Sinds 1935 wordt er al optiek en juwelier bedreven in Vollenhove. Sinds 2000 is heeft Leo de winkel steeds meer, stapje voor stapje, aan zijn persoonlijkheid aangepast. Leo kan niet anders als eerlijk en oprecht iets verkopen waar hij 100% achter staat. Dit zie je terug in de bijzondere producten welke met aandacht en vakmanschap zijn gemaakt.

Karin Winters

Karin is de drijvende kracht in en achter de winkel. Karin helpt je bij het uitzoeken van je nieuwe bril, horloge, ring, whatever. Ligt je nieuwe bril klaar? Dan hoor je het waarschijnlijk via Karin. Op zoek naar mooie trouwringen? Karin. Een bijzondere armband voor je geliefde? Juist, Karin! Wat is de winkel zonder Karin?

Hans Rump

Hans kwam in 2012 op een koopavond binnenwandelen. Toen nog elders als opticien werkzaam maar sinds dien nooit meer uit het oog verloren. Hans heeft in de tussentijd ervaring opgedaan als opticien bij compleet verschillende optiekzaken en leveranciers. Nu hij eindelijk weet wat ie wil, is hij bij ons thuis gekomen.