Over ons

Alles wat we doen, doen we vanuit onze passie voor estethiek en vakmanschap. Een bril is pas een mooie bril als deze een echte match is tussen je uiterlijk én je persoonlijkheid. Daarom vinden we de persoonlijke band met onze klanten zo belangrijk. Alleen op deze manier geloven we er in je op de beste manier te kunnen helpen. Of het nou om een bril, armband, lenzen of een gaaf horloge gaat, jij staat centraal!

En precies die connectie is zo moeilijk via internet te maken. Wij kunnen wel van alles vertellen, maar we willen ook graag weten wie jij bent. Kom je langs? Zorgen wij dat er een lekkere bak koffie of thee voor je klaar staat.

En als je dan toch stiekem al wat meer van ons wil weten kan je ons volgen op facebook of instagram.

Wij zijn:Leo Winters

Leo is de 3e generatie Winters. Sinds 1935 wordt er al optiek en juwelier bedreven in Vollenhove. Sinds 2000 heeft Leo de winkel steeds meer, stapje voor stapje, aan zijn persoonlijkheid aangepast. Leo kan niet anders als eerlijk en oprecht iets verkopen waar hij 100% achter staat. Dit zie je terug in de bijzondere producten welke met aandacht en vakmanschap zijn gemaakt.

Karin Winters

Karin is de drijvende kracht in en achter de winkel. Karin helpt je bij het uitzoeken van je nieuwe bril, horloge, ring, whatever. Ligt je nieuwe bril klaar? Dan hoor je het waarschijnlijk via Karin. Op zoek naar mooie trouwringen? Karin. Een bijzondere armband voor je geliefde? Juist, Karin! Wat is de winkel zonder Karin?

Berber Winters

‘Dochter van’ natuurlijk maar vooral de sprankelende, jonge dame bij Winters goed bekeken.
Berber werkt al een tijdje als gediplomeerd opticien en is in opleiding voor contactlensspecialist. Naast oogmetingen zoekt Berber graag een toffe bril met je uit en neemt ze alle tijd voor je.
Zoek je een mooi sieraad? Ook daar heeft Berber veel kijk op :)

Frank van de Belt

De man van de oren en het goede gehoor wat we natuurlijk allemaal willen!
Ook wel ‘Winters goed gehoord’ in samenwerking met ’Hoorpartners’.
Frank is een gediplomeerd audicien die al jaren in het vak zit. Een tovenaar zullen we hem nog net niet noemen, maar het gehoor weet hij wonderlijk te verbeteren. Zijn advies stemt hij persoonlijk af, op iedere klant. In combinatie met de moderne apparatuur waarover we beschikken meet hij de juiste gehoorbescherming of gehoorapparaat bij je aan.

Kobus & Pino

Wij als team, kunnen niet zonder dit komische duo. De één kwijlt soms wat, de ander reageert nogal wat fel naar onbekende mannen, maar buiten dat geven ze ons heel wat liefde, zelfs als wij druk zijn met klanten. Ze zijn elkaars grote vrienden en genieten gelukkig ook van alle aandacht die ze van ons en alle klanten krijgen.