Over ons

Alles wat we doen, doen we vanuit onze passie voor estethiek en vakmanschap. Een bril is pas een mooie bril als deze een echte match is tussen je uiterlijk én je persoonlijkheid. Daarom vinden we de persoonlijke band met onze klanten zo belangrijk. Alleen op deze manier geloven we er in je op de beste manier te kunnen helpen. Of het nou om een bril, armband, lenzen of een gaaf horloge gaat, jij staat centraal!

En precies die connectie is zo moeilijk via internet te maken. Wij kunnen wel van alles vertellen, maar we willen ook graag weten wie jij bent. Kom je langs? Zorgen wij dat er een lekkere bak koffie of thee voor je klaar staat.

En als je dan toch stiekem al wat meer van ons wil weten kan je ons volgen op facebook of instagram.

Wij zijn:Leo Winters

Leo is de 3e generatie Winters. Sinds 1935 wordt er al optiek en juwelier bedreven in Vollenhove. Sinds 2000 heeft Leo de winkel steeds meer, stapje voor stapje, aan zijn persoonlijkheid aangepast. Leo kan niet anders als eerlijk en oprecht iets verkopen waar hij 100% achter staat. Dit zie je terug in de bijzondere producten welke met aandacht en vakmanschap zijn gemaakt.

Karin Winters

Karin is de drijvende kracht in en achter de winkel. Karin helpt je bij het uitzoeken van je nieuwe bril, horloge, ring, whatever. Ligt je nieuwe bril klaar? Dan hoor je het waarschijnlijk via Karin. Op zoek naar mooie trouwringen? Karin. Een bijzondere armband voor je geliefde? Juist, Karin! Wat is de winkel zonder Karin?

Berber Winters

Natuurlijk ‘dochter van’, maar vooral de sprankelende, jonge dame bij Winters goed bekeken.
Berber werkt al sinds 2019 als opticien en is ook nog eens gediplomeerd contactlensspecialist. Naast oogmetingen zoekt Berber graag een toffe bril met je uit, vertelt je van alles over glazen, lenzen, monturen en neemt ze alle tijd voor je.
Zoek je een mooi sieraad? Ook daar heeft Berber veel kijk op :)

Bram Winters

Hier hebben we Bram, 'zoon van' en druk bezig met de opleiding tot opticien. Bram houdt zich het liefst bezig met het slijpen van brillenglazen in je mooie nieuwe bril. Hij is onze ‘chef werkplaats’ en is dol op technische snufjes. Daarnaast is hij gek op ons gave brillenmerk Cazal. Je zult Bram ook steeds vaker tegenkomen in onze oogmeetruimte, waar hij gaat leren om een goede oogmeting te doen!

Frank van de Belt

Frank is onze gediplomeerd audicien en zo werken wij samen met Hoorpartners aan ieders gehoor. Frank heeft er zijn vak van gemaakt om ieders gehoor te verbeteren. Gehoorverlies is van alle leeftijden en vaak onderschat. Hij brengt vakkundig in kaart hoe je gehoor ervoor staat en kan je advies geven voor een optimale hoor-oplossing. Het beschermen van je gehoor is ook heel belangrijk, ook daarin kan hij je adviseren in zowel universeel als een opmaat gemaakte bescherming. Frank is aanwezig op dinsdag en op vrijdag.

Pino & Freddie

Onze trouwe viervoetters, beste maatjes, clowntjes en bewakers. De hondjes zijn altijd te vinden in onze ‘kantorine’ en zo nu en dan nemen ze even een kijkje in de winkel.